|
Ildi
|
 |
« Válasz #2084 Dátum: március 12, 2010, 07:00:28 am » |
|
Sziasztok (elsősorban) logisztikások!
Mikor lesz a beszerzés és készletgazdálkodás tárgy beszerzés részéből a zh? Mert az órarendben nem találom.
Köszi előre is!
Szerk.: Megtaláltam egy korábbi hozzászólásban, hogy 20-án lesz. De ezt mikor mondta? Az első órán ami 1 órával a kiírt időpont előtt kezdődött...? Merthogy nappalis vagyok és én délre mentem...
Szia, igen március 20-án lesz a ZH. Elmondta a tanárnő az első órán, de az órarendben is benne volt már korábban...
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
Humi
|
 |
« Válasz #2083 Dátum: március 11, 2010, 08:40:49 pm » |
|
Mikor lesz a beszerzés és készletgazdálkodás tárgy beszerzés részéből a zh? Mert az órarendben nem találom.
Köszi előre is!
Szerk.: Megtaláltam egy korábbi hozzászólásban, hogy 20-án lesz. De ezt mikor mondta? Az első órán ami 1 órával a kiírt időpont előtt kezdődött...? Merthogy nappalis vagyok és én délre mentem...
Ha nappalis vagy, biztos tudsz segíteni abban, hogy befogadják-e ha az egyik fele sikerült tavaly. Tudnál segíteni? Humi, jobb lenne ha a tanárt kérdeznéd meg erről, mert végülis rajta múlik, hogy beszűmolja-e vagy nem, mert nem lenne köteles...Ha emléxel a btt-nél is ez volt a probléma... Nagyon nagy valószínűséggel elhangzott órán, mert sokan vagyunk ilyen helyzetben, ezért próbálom kikerülni azt, hogy feleslegesen zargassam a Tanárnőt, és érdeklődök attól aki jelen volt. De ha senki nem tudja, akkor megfogadom a tanácsod, köszönöm. 
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
aLien
|
 |
« Válasz #2082 Dátum: március 11, 2010, 07:08:16 pm » |
|
Köszi előre is!
Ha nappalis vagy, biztos tudsz segíteni abban, hogy befogadják-e ha az egyik fele sikerült tavaly. Tudnál segíteni? Humi, jobb lenne ha a tanárt kérdeznéd meg erről, mert végülis rajta múlik, hogy beszűmolja-e vagy nem, mert nem lenne köteles...Ha emléxel a btt-nél is ez volt a probléma...
|
|
|
|
|
Naplózva
|
"Nem akarok lefogyni, mert hamarosan a kövérek jönnek divatba!" - PIEDONE
|
|
|
|
aLien
|
 |
« Válasz #2081 Dátum: március 11, 2010, 07:06:15 pm » |
|
Sziasztok!
Azoktól kérdeznék, akik pénzügyi számvitelre járnak! A most szombati előadás a 2. lesz, vagy már a 3.? Én eddig nem tudtam bemenni....megmondaná valaki, hogy van-e házi feladatt ebből a tárgyból? És ha igen, mikorra kell leadni?
szokott lenni és ha van, akkor a www.avf.hu-n töltik fel a tantárgy alá, és általában ráírják mikorra kell leadni. Sz6erintem ott nézegesd elsősorban 
|
|
|
|
|
Naplózva
|
"Nem akarok lefogyni, mert hamarosan a kövérek jönnek divatba!" - PIEDONE
|
|
|
Meryon
Újonc

|
 |
« Válasz #2080 Dátum: március 11, 2010, 05:13:20 pm » |
|
Sziasztok!
Azoktól kérdeznék, akik pénzügyi számvitelre járnak! A most szombati előadás a 2. lesz, vagy már a 3.? Én eddig nem tudtam bemenni....megmondaná valaki, hogy van-e házi feladatt ebből a tárgyból? És ha igen, mikorra kell leadni?
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
Humi
|
 |
« Válasz #2079 Dátum: március 11, 2010, 05:00:59 pm » |
|
Köszi előre is!
Ha nappalis vagy, biztos tudsz segíteni abban, hogy befogadják-e ha az egyik fele sikerült tavaly. Tudnál segíteni?
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
szalonbe
|
 |
« Válasz #2078 Dátum: március 11, 2010, 03:43:40 pm » |
|
Köszi előre is!
|
|
|
|
« Utoljára szerkesztve: március 11, 2010, 03:47:18 pm írta szalonbe »
|
Naplózva
|
|
|
|
|
dboroka
|
 |
« Válasz #2077 Dátum: március 11, 2010, 02:54:07 pm » |
|
Tudomásom szerint a mostani helyzetről kell írni. Valaki tudna még valami bővebb infót piacismeret házival kapcsolatban??? Nem tudom hogyan álljak neki, vagy pontosan miket is kell beleírni.... Mondott valamit még előadáson? Valaki segítsen. Köszi előre is...
Akkor csak arra válaszoljon valaki, hogy a mostani időkről kell írni vagy h 20 évvel ezelőtt mi volt, vagy egybe mindenről tömören?!?!?
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
Gabe
|
 |
« Válasz #2076 Dátum: március 11, 2010, 02:52:31 pm » |
|
pénzügyi kontrolling házit meddig kell megcsinálni?
Rá van írva a házi feladatra, talán a végére... de tuti rajta van. Ha jól emlékszem, április végére kell valamikorra.
|
|
|
|
|
Naplózva
|
Gabe
|
|
|
|
Nita87
|
 |
« Válasz #2075 Dátum: március 11, 2010, 11:38:48 am » |
|
Talált valaki már cikkeket? hogyan írtátok be google-ba?! nekem kicsit értelmetlen a dolog, egyenlőre... 
|
|
|
|
|
Naplózva
|
GML 2007 :-)
|
|
|
|
Nita87
|
 |
« Válasz #2074 Dátum: március 11, 2010, 11:26:00 am » |
|
Sziasztok! Etikából ugye lehet a munkanélküliséges önálló feladatot is írni?! és akkor pontosan mondja már meg nekem valaki, hogy 3 önálló feladat van ugye, egy közös csoportos és egy bónusz, ugye, mert az óra első öt percéről lemaradtam, ott mondhatta el a lényeget a T. bácsi?! Köszike 
|
|
|
|
|
Naplózva
|
GML 2007 :-)
|
|
|
|
dazzlejudit
|
 |
« Válasz #2073 Dátum: március 11, 2010, 11:07:12 am » |
|
pénzügyi kontrolling házit meddig kell megcsinálni?
|
|
|
|
|
Naplózva
|
ÁVF GML III.
|
|
|
|
szili
|
 |
« Válasz #2072 Dátum: március 10, 2010, 07:18:11 pm » |
|
Valaki tudna még valami bővebb infót piacismeret házival kapcsolatban??? Nem tudom hogyan álljak neki, vagy pontosan miket is kell beleírni.... Mondott valamit még előadáson? Valaki segítsen. Köszi előre is...
Akkor csak arra válaszoljon valaki, hogy a mostani időkről kell írni vagy h 20 évvel ezelőtt mi volt, vagy egybe mindenről tömören?!?!?
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
dazzlejudit
|
 |
« Válasz #2071 Dátum: március 10, 2010, 02:44:21 pm » |
|
Léderer Tamás email cimét meg tudnátok adni?  ok,már nem kell 
|
|
|
|
|
Naplózva
|
ÁVF GML III.
|
|
|
|
dazzlejudit
|
 |
« Válasz #2070 Dátum: március 10, 2010, 11:28:39 am » |
|
Léderer Tamás email cimét meg tudnátok adni? 
|
|
|
|
|
Naplózva
|
ÁVF GML III.
|
|
|
|